Contact

Twente is goed bereikbaar per trein, snelweg (de E30, van Londen naar Moskou, in Nederland bekend als A1), natuurlijk ook met paard en wagen of over water.

Ook digitaal goed bereikbaar, al heel lang, getuige deze sage:

Een staaltje Twentse bescheidenheid (of boerenslimheid)
OPGRAVINGEN:
Bij opgravingen in de Russische bodem tot op een diepte van 100 meter hebben Russische wetenschappers resten gevonden van koperdraden, met een geschatte leeftijd van 1000 jaar.
De Russen trokken hieruit de conclusie dat hun voorouders reeds 1000 jaar geleden beschikten over een koperen communicatienetwerk!
Om niet achter te blijven zijn Amerikaanse wetenschappers ook hun bodem gaan afgraven waarbij ze op een diepte van 200 meter resten van glasvezels aantroffen.
Deze vezels bleken na onderzoek zo’n 2000 jaar oud te zijn, waaruit de Amerikanen concludeerden dat hun voorouders reeds 2000 jaar geleden al een zeer geavanceerd digitaal glasvezel netwerk in gebruik hadden.
En dat zo’n 1000 jaar voor de Russen…
─ľne wek later hebt leu uut Twente ’t volgende rapport publiseert. Bie opgravingen in de Twentse bodem, tot op een deepte van 500 meter, hebt wetenschappers totaal helemoal niks veunden.
De leu uut Twente concludeert hieruut dat 5000 joar geleen de oale Tukkers reeds beschikten over n’n DROADLOOS netwerk!